Home  

Nieuws 

Oplossingen
Bedrijf
Contact
 
Nieuws
.

Op deze pagina kunt u altijd een overzicht vinden van de laatste nieuwtjes van onze website. Welke veranderingen er zijn doorgevoerd aan de website. Wat de laatste stand van zaken is met onze projecten, en wat de laatste nieuwtjes op het gebied van netwerken zijn.

 

Pagina Quote

.

"Verheug u nooit te zeer over iets wat gedaan is, want de ware vreugde is het doen van iets nieuws."

 

 
Projecten
Doelgroep
Offerte
2007 IC-Technology ™ All rights reserved
Links
 
Old News

Nieuws

.

Friday, 02. February 2007 11:29:40

Het begin.  

 

Er gaat eindelijk iets gebeuren! De eerste hand aan de website wordt gelegt. Het design van de website is tot een eind gekomen. En dan is het nu tijd om het op te vullen.

In de loop der tijd is er erg hard gewerkt om een compleet nieuw design voor de website van IC-Technology te bouwen. Na veel schetsen en veel denken en proberen is dit "DE" nieuwe uitstraling van de website. Er zijn nieuwe onderdelen toegevoegt en er is het een en ander verwijderd. Verder is er ook erg veel van de informatie die hier te vinden was veranderd/aangepast! Er is meer informatie over onze tak van werkzaamheden, wie wij zijn als bedrijf, en waar wij ons specifiek op richten.

Een nieuw kopje in de website is de rubriek "Nieuws". Hierin kun u lezen wat de allerlaatste ontwikkelingen zijn van de website. Tevens kunt u hier lezen welke nieuwe project erbij zijn gekomen. Waar we gebleven zijn met onze huidige projecten en welke projecten er zijn afgerond. Verder liggen er plannen op tafel om in deze rubriek ook het allerlaatste nieuws op het gebied van netwerken weer te geven. Wanneer dit een succes zal blijken zal er t.z.t een uitbreiding volgen met nieuws uit de IT branche. Hoe we dit verder zullen uitwerken kunt u bijhouden op "Projecten" pagina.

Wij hopen dat u met veel plezier en vooral gemak uw weg vind op onze nieuwe website! Mochten er toch nog vragen zijn of opmerkingen dan zijn wij altijd berijkbaar via e-mail. U kunt dit adres vinden onder het kopje "Contact".


 

 

 

  Laatste Update: Friday, 02. February 2007 11:29:40

 
Design provided by IC-Technology ™ - All rights reserved